Općina prijatelj djece - Novosti
15.9.2020. 2:07:07

Općina Vižinada sufinancira troškove prijevoza za srednjoškolce

Općina Vižinada sufinancira troškove prijevoza za srednjoškolce Općina Vižinada i ove godine sufinancira troškove prijevoza za učenike srednjih škola i to u visini od 25% iznosa dijela cijene mjesečne učeničke karte koju podmiruje učenik, za odgovarajuću relaciju na kojoj učenik koristi uslugu javnog prijevoza za vrijeme trajanja nastave i stručne prakse.

15.9.2020. 1:56:14

Kickboxing klub Zeus počinje s treninzima na novoj lokaciji

Kickboxing klub Zeus iz Vižinade u novu trening sezonu ulazi s brojnim novitetima. Treninzi započinju 14. rujna i to na novoj lokaciji – u Domu kulture Vižinada.
Kako bi mogli svojim članovima pružiti kvalitetnije treninge, a i kako bi se uskladili sa svim epidemiološkim mjerama povećali su broj grupa.

15.9.2020. 1:54:00

Općina Vižinada sufinancira nabavku radnih bilježnica i školskog pribora

Općina Vižinada sufinancira nabavku radnih bilježnica i školskog pribora Općina Vižinada-Visinada nastavlja s praksom sufinanciranja nabavke radnih bilježnica i školskog pribora za osnovnoškolce s prebivalištem na području Općine Vižinada-Visinada. Za ovu je mjeru u općinskom proračunu za 2020. godinu osigurano 30.000,00 kuna. Svim učenicima dodijeliti će se novčani bonovi u vrijednosti od 300,00 kuna po učeniku za niže razrede i 400,00 kuna po učeniku za više razrede.

15.9.2020. 1:51:21

U Vižinadi dovršen jedan od najznačajnijih i najvrijednijih općinskih projekata – Novi dječji vrtić za 55 mališana

U tijeku su pripreme za tehnički pregled novog dječjeg vrtića u Vižinadi, zakazan za 6. kolovoza, nakon čega slijedi dobivanje uporabne dozvole i svečano otvorenje početkom rujna. Radovi su dovršeni krajem prošlog mjeseca, a unatoč neizvjesnosti i teškoćama koje je uzrokovala korona-kriza, ovaj projekt, među naznačajnijim i najvrijednijima za Općinu Vižinada, ni u jednom trenutku nije doveden u pitanje.

15.5.2020. 1:09:57

ZEUS IZ VIŽINADE TRENIRA ČAK 50-AK DJECE – Korona ih nije zaustavila, pa vježbaju na otvorenom

ZEUS IZ VIŽINADE TRENIRA ČAK 50-AK DJECE – Korona ih nije zaustavila, pa vježbaju na otvorenom Bez obzira što je pandemija zaustavila njihove natjecateljske aktivnosti i zatvorila im vrata školske dvorane u Vižinadi gdje su redovito trenirali, Kickboxing klub ZEUS nastavio je sa svojim treninzima za djecu i odrasle u novim okolnostima. Budući da se danas u Hrvatskoj odlukom Nacionalnog stožera civilne zaštite mogu otvoriti teretane i ostali sportski objekti, pitali smo čelnika ovog kluba Dorjana Armana kako će se oni snaći u malom mjestu kao što je Vižinada koji nema mogućnosti poput drugih većih mjesta.

3.3.2020. 2:27:40

Kickboxing klub ZEUS iz Vižinade i dalje niže izvrsne rezultate

Kickboxing klub ZEUS iz Vižinade i dalje niže izvrsne rezultate Uz veliku potporu roditelja i motivaciju trenera, djeca i dalje nižu izvrsne rezultate, a uz to se i dobro zabavljaju te uče kako kvalitetno provesti slobodno vrijeme.
Gripa, viroze... ništa nije spriječilo članove Kickboxing kluba ZEUS da 16.2.2020. sudjeluju na prvenstvu Istarske županije i osvoje 8 medalja - 3 zlata / 4 srebra / 1 bronca.
Također treba spomenuti da su i ostali članovi kluba odradili vrhunske mečeve. Samo tako naprijed!

<<<  <  1  >   >>> 

Općina prijatelj djece
Informativni godišnjak
Upoznaj proračun
Domaća web tržnica

Domaća web tržnica
Projekt otpad
Projekt otpad