Label

Drage mještanke i mještani Vižinade, poštovane posjetiteljice i posjetitelji, dobrodošli na službene web stranice Općine Vižinada-Visinada.

 

Ove su web stranice zamišljene na način da Vam približimo sve informacije o radu općinske uprave, da na transparentan način prikažemo sve ono što se radi, koje se odluke i akti donose, te da u konačnici zajedno s Vama, Vašim prijedlozima i kritikama, učinimo najbolje što možemo za našu Vižinadu. Redovito ćemo Vas obavještavati o svim događanjima u našoj Općini, o svim odlukama koje se donose na sjednicama Općinskog vijeća, te o aktima i odlukama koje donosi tijelo načelnika zajedno sa Jedinstvenim upravnim odjelom. Svaka Vaša sugestija, zahtjev, molba i kritika neka postane pravilo, neka ove web stranice postanu jedan moderan servis međusobne komunikacije i interakcije.

 

Između ostalog, na našim web stranicama možete pronaći podatke o sastavu Općinskog vijeća, na koji je način organiziran Jedinstveni upravni odjel, informacije o povijesti ovog kraja i karakteristikama koje ga obilježuju, informacije o gospodarstvu, osobito poljoprivredi i turizmu kao razvijenijim granama, školi, udrugama i sportskim klubovima koji djeluju na našem području, kulturnim dobrima i znamenitostima, te manifestacijama koje održavamo.

 

Nadam se da ćemo kroz ovaj osvježeni redizajn web stranica uspostaviti još bolju komunikaciju, želimo pravom informacijom doprijeti da svakog građanina, te Vas ovim putem pozivam da nas pratite i podupirete u radu jer tu smo zbog Vas.

 

Vaš načelnik

Marko Ferenac

Događanja
Informativni godišnjak
Upoznaj proračun
Domaća web tržnica

Domaća web tržnica